Albert Heijn / Iensfestival 2018


Albert Heijn / Iensfestival 2018

Albert Heijn restaurantactie / Iens festival

Ook in 2018 organiseren Albert Heijn en Iens weer de succesvolle restaurantactie, onder de naam IENS FESTIVAL, waarbij de klanten van Albert Heijn met een volle spaarkaart bij de deelnemende restaurants in Friesland en elders in Nederland het tweede menu gratis krijgen. Een volle spaarkaart met slechts 4 zegels, geeft de Albert Heijn klant al recht op een gratis menu. De gasten die gebruik willen maken van deze actie dienen hiervoor wel altijd een tafel te reserveren.
Gezien het succes van de actie in de vorige jaren is het verstandig om hiervoor tijdig een tafel bij de deelnemende restaurants te reserveren.

Harré Tapas in Bolsward

Harré Tapas in Bolsward is één van de restaurants in Friesland die deelneemt aan de Albert Heijn / Iens dineractie. Het is de eerste keer dat ons restaurant hier aan meedoet. We zijn dan ook zeer benieuwd naar de impact en het succes van deze actie. Dagelijks hebben we een aantal tafels speciaal voor deze actie vrijgehouden. Het aantal personen of tafels is per dag enigszins beperkt, dus ook bij ons geldt dat vroegtijdig reserveren belangrijk is om een plek in ons tapasrestaurant in Bolsward te bemachtigen.

Het Albert Heijn / Iens menu van Harré Tapas

Omdat 1 van de regels van deze Albert Heijn en Iens actie is dat het om een compleet menu moet gaan, hebben we speciaal hiervoor ons 5 gangen tapasmenu  beschikbaar gesteld. Dit is voor ons de beste optie om de gasten de beleving van ons concept te laten “beproeven”.
De eerste gang bestaat uit een robuuste plank, gevuld met heerlijke  warme en koude voorgerechten, gevolgd door een tweede gang  met een proeverij van soepjes. In de derde gang verrassen we je met een  mooi visgerecht. Mocht je helemaal niet van vis houden dan kun je dit aangeven bij de reservering of vooraf aan de bediening. De vierde gang is samengesteld uit een proeverij van diverse soorten vlees, patatas bravas en een frisse salade. We sluiten het menu af met onze bekende proeverij van nagerechten die altijd bij iedereen goed in de smaak vallen.
En als we rekening moeten houden met allergieën of bepaalde gerechten of ingrediënten die je echt niet lust, dan kun je dit dus bij de reservering al aangeven. Onze ervaren keukenbrigade zal hier dan zeker rekening mee houden.
De prijs van dit complete menu is slechts € 29,95. Een tweede gast van jouw gezelschap krijgt het tweede menu gratis. Tijdens deze Albert Heijn en Iens actie ga je met 2 personen dus uit eten in 1 van de mooiste steden van Friesland, voor slechts € 29,95

Recensies van Harré Tapas

Bekijk voordat je een keuze maakt voor een restaurant in Friesland naar de recensies die we reeds eerder van onze gasten hebben ontvangen. Harré Tapas in Bolsward scoort op EET.nu maar liefst een 9.6 gemiddeld uit 24 recensies! Dit is de hoogste score in Friesland en gedeeld het hoogst in heel Nederland. Op de recensiesite van de organisator van deze Albert Heijn actie, IENS.nl, waarderen de gasten ons bijzondere tapasrestaurant met een prachtige 9.1 en op TRIPADVISOR staan we met 4 1/2 van de 5 sterren ook in de bovenste regionen genoteerd. Zeker de moeite waard dus om ons restaurant in Bolsward te beproeven!
Kijk op de pagina Parkeren in Bolsward naar de mogelijkheden om je auto zo dicht mogelijk bij ons tapasrestaurant in Bolsward te parkeren. Zowel tegenover ons restaurant als dicht bij op 1 van de diverse parkeerplaatsen.

Harré

En vraag je je af hoe we aan die vreemde naam van ons tapasrestaurant komen? “Harré” is een lokale groet in Bolsward. Als je door het historische  centrum van Bolsward loopt om bijvoorbeeld het prachtige stadhuis tegenover ons restaurant te bekijken of de unieke “Broerekerk”, op nog geen 100 meter van ons restaurant, dan is de kans groot dat je de locals elkaar hoort groeten met een spontane “harré”! Dit betekent dus hallo, hoi, tot ziens.

Harré! Gegroet en tot ziens bij Harré Tapas.

Ga naar: Reserveren >>