Bezorgen en afhalen

woensdag t/m zondag

Afhalen en bezorgen in- en rond Bolsward

Bij Harré Tapas Restaurant in Bolsward / Friesland kunt u eten, gerechten en menu's, afhalen en thuis laten bezorgen. Bekijk hier onze menukaart en bestelmogelijkheden. Wij zorgen dan dat het eten bij u wordt thuisbezorgd.

Bezorgen en afhalen

– Bij Harré Tapas kunt u eten laten bezorgen en afhalen in- en rond Bolsward, op woensdag t/m zondag, van 17.00 uur t/m 20.00 uur. Andere tijden op aanvraag.
– Ook na de opening van ons restaurant op 2 juni blijven we dit voorlopig doen. Maar vanaf 1 juni zijn de openingstijden dan weer als voorheen: dinsdag t/m zaterdag.
– Het bezorgen/afhalen gebeurt volgens de hygiëne-richtlijnen van het RIVM.
– Wij sturen u een “tikkie” via SMS. Contante betaling graag melden bij het bestellen.
– Bezorgkosten in Bolsward: € 1,50. Buiten Bolsward: € 2,50
Bestellen?  Bel 0634089803.

Groente: Keuze uit rauwkost of verse groente.

Nagerechten

Uw mening helpt ons!

Uiteraard zijn wij benieuwd naar uw mening m.b.t. ons assortiment van het afhalen en bezorgen. Zo ook over het verzorgingsgebied waar er door ons wel of niet wordt thuisbezorgd. En wellicht heeft u nog andere tips voor ons, over onze thuisbezorgd service, of andere mogelijkheden om extra service te verlenen aan mensen die wellicht niet of nauwelijks hun huis uit kunnen in deze moeilijke tijd. En niet te vergeten de wijze van het bezorgen in combinatie met de hygiëneregels zoals die door ons gehanteerd worden.

Mist u gerechten in ons assortiment van bezorgen en afhalen?

Onze koks kunnen in principe alle gerechten maken die binnen ons bereik liggen. Ons huidige assortiment met menu’s voor afhalen en bezorgen in- en rond Bolsward hebben we opgezet om functioneel te kunnen werken en tevens om lange wachttijden te voorkomen. Ondertussen zijn we gewend aan deze nieuwe discipline en zijn er mogelijkheden om ons aanbod uit te breiden of aan te passen. Bent u tevreden zoals het nu is? Dan zijn wij ook tevreden. Maar als er vraag komt naar andere gerechten, bezorgtijden e.d. dan horen wij dat graag van u.

Gerechten en menu’s buiten de menukaart

Mocht u voor het afhalen en bezorgen, gerechten of menu’s wensen die niet in ons take-a-way assortiment zitten, dan kunt u daarvoor altijd tijdig contact met ons opnemen. Dat kan zijn voor een etentje thuis, bijvoorbeeld een compleet 3-gangenmenu, menu’s van onze tapas-menukaart, tapasplanken met gevarieerde tapas-hapjes, private-dining thuis of een gevarieerd aanbod met gerechten op het werk om uw medewerkers te bedanken, etc. Dit kan ook buitenom onze bezorgtijden, uiteraard als het voor ons past binnen onze mogelijkheden.
Tijdelijke update: Door grote drukte met het bezorgen/afhalen zijn gerechten buiten de kaart tijdens de restaurantsluiting helaas niet mogelijk. We kunnen er dan niet de tijd en zorg aan besteden die nodig is. Tevens hebben wij deze gerechten in deze periode niet voorradig.

Bezorgen buiten Bolsward

Wij bezorgen ook eten buiten Bolsward. Maar we hebben niet een afgebakend verzorgingsgebied aangemaakt. Want op de drukke momenten zijn onze beide bezorgauto’s continu aan het rijden in Bolsward en een kleine kring daar omheen. Maar op vroege of latere tijden is het rustiger en kunnen we prima verder van huis met onze bezorgdienst. Standaard in ons verzorgingsgebied zitten naast Bolsward, in ieder geval Nijland, Wolsum, Hartwerd, Hichtum, Exmorra, Tjerkwerd, Schettens, Longerhouw en andere dorpen binnen een straal van 5 kilometer buiten Bolsward. Eten bezorgen in bijvoorbeeld Burgwerd, Makkum, Allingawier, Wommels, Witmarsum e.d. is alleen mogelijk op vroege- of latere bezorgtijden.

Eten afhalen bij Harré Tapas in Bolsward

Eten afhalen in ons restaurant in Bolsward kan altijd binnen onze openingstijden. Buiten deze tijden dus alleen op afspraak, indien mogelijk. Woont u in 1 van de dorpen in Friesland, buiten ons directe bezorggebied, dan is dit dus wel een mogelijkheid om ook op de drukke tijden eten bij ons te bestellen. Bestel wel op tijd, zodat wij de wachttijd voor u kunnen beperken.

Hygiëne-eisen

Wij gaan zeer bewust om met de hygiëne-eisen die nodig zijn om het afhalen en bezorgen van ons eten in- en rond Bolsward verantwoordelijk te kunnen uitvoeren. Komt u bij ons eten afhalen dan kunt u, indien nodig, wachten aan een tafel waar anderen u niet binnen 1 1/2 meter zullen passeren. verder worden doorlopend de deuren, klinken, tafels, stoelen e.d. gedesinfecteerd. Ook bij het bezorgen houden wij deze eisen aan.

Reageren of contact

Wilt u reageren op dit artikel of wilt u anderzijds contact met ons opnemen? Dat kun u ons bellen, appen of sms’en via telefoonnummer 0634089803. Mailen kan ook, via info@harrebolsward.nl.

Tot slot willen we iedereen bedanken die ons steunt en eerder al heeft gesteund door eten bij ons te bestellen. Wij worden hierdoor gesteund om deze tijd door te komen. Uiteraard zakelijk, maar zeker ook mentaal.
Bedankt of alvast bedankt!

Groeten Sabina en Harrie Olde Olthof en collega’s van team Harré.
Harré (gegroet)