Groeten uit Bolsward


Groeten uit Bolsward

Het logo van ons tapasrestaurant schittert al enkele maanden op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Maar toch zijn we nog niet tevreden. De wijze waarop we ons restaurant in Friesland willen presenteren vraagt om een herkenbare en complete huisstijl. Het is niet alleen het tijdsgebrek dat ons hierbij dwars zit, maar ook is onze kennis voor zo’n project te beperkt. Hoogste tijd dus om twee weken voor het lanceren van onze website toch nog professionele hulp in te schakelen.
Zoals al eerder genoemd oriënteren we ons hiervoor eerst in Bolsward. En zo kwamen we al snel bij Nynke Lootsma Grafisch Ontwerp terecht. Daar hadden we wel vertrouwen in. Achteraf geheel terecht!

Koffie met kletskoek

Gelukkig stond Nynke al snel voor ons klaar. We hebben onze visie op het Bolswarder thema uitgelegd. En tevens dat we het niet erg zouden vinden als ons restaurant op den duur ook enige bekendheid verderop in Friesland zou gaan krijgen. Na enkele koppen koffie en veel geklets is Nynke met het nodige huiswerk weer (op de fiets) huiswaarts gekeerd. Het werden voor ons 2 lange weken van afwachten.

De groeten van Nynke

Om een lang verhaal kort te houden: Nynke kwam met een breed uitgewerkte huisstijl, waarbij vooral ons Bolswarder thema een verrassende wending kreeg. Wel historische foto’s, maar juist niet specifiek van gebouwen en straten. In plaats daarvan heeft ze een treffende combi gemaakt van de Bolswarder historie en de harré groet, hét kenmerk van ons restaurant in Friesland. Haar bezoek van ruim 2 uren aan de Stichting Bolswards Historie heeft een aantal unieke foto’s opgeleverd van groetende Bolswarders in het historische straatbeeld. Prachtige historische foto’s dus van groetende mensen met een blij gezicht. Dat is de basis van onze nieuwe huisstijl.

Harré! (de groeten)

De groet harré