Harré Boven

Gezellig

Groepen en partijen

Harré Boven

Ga je binnenkort uit eten met een groep vrienden, familie, collega’s of sportclub? Dan kies je natuurlijk voor een restaurant waar je lekker kunt eten. Maar ook de gezelligheid zal dan net zo belangrijk zijn. Bij Harré Tapas kun je met kleine groepen tot circa 10 personen uitstekend in ons restaurant Beneden genieten van een top avond. Maar voor groepen vanaf circa 12 personen is het vaak prettig om ongestoord een gezellige avond te beleven.

Door de gezelligheid die zo’n avondje uit met zich mee brengt zal het wellicht niet altijd even rustig zijn aan tafel, en dat moet ook gewoon kunnen. Voor grotere groepen hebben we dan ook ideale mogelijkheden in het restaurant “Boven”. Boven is ons restaurant voorzien van een eigen bar, mét bediening. De gerechten komen via een lift rechtstreeks vanuit de keuken naar Boven. Er is plaats voor maximaal 35 personen en is daarmee dus een ideale locatie in Friesland voor een gezellige avond voor grote groepen en kleine feesten.

De mogelijkheden van Restaurant Boven

De mogelijkheden zijn zeer divers. Uiteraard kun je gewoon genieten van een avondje verrassend en betaalbaar eten, zoals we dat Beneden in het restaurant doen. Maar we kunnen ook een unieke avond op maat voor je verzorgen. Dat kan ook met een vrije indeling van de ruimte, zodat iedereen lekker in beweging is. Vraag ons naar de mogelijkheden als je binnenkort een geslaagde avond wilt beleven met jouw gezelschap vanaf circa 12 personen. Je ervaart hier hoe lekker eten en uitgaan samensmelten tot het perfecte avondje uit. Wil je alvast reserveren, dan kun je ons bellen, appen of mailen, zodat we jullie wensen kunnen bespreken. Online reserveren kan ook… wij zullen daarna dan nog contact met je opnemen.

Harré Partijen

Voor een familiefeest, jubileum, bruiloft, receptie of bedrijfsfeestje is jouw huiskamer of kantine al snel te klein of ongeschikt en zijn de meeste feestzalen in Friesland vaak te groot en daardoor niet gezellig voor kleine partijen. Harré Boven vangt de leegte tussen jouw huiskamer en zo’n feestzaal in 1 klap op. Boven is zeer geschikt voor kleine partijen tot circa 35 personen. Iedere partij wordt ‘op maat’ aangeboden. Alleen Boven eten is mogelijk, maar ook met borrelen vooraf en na, tapas hapjes buffet, muziek, entertainment, … you name it! Ook kunnen we de volledige locatie aanbieden, zowel Beneden als Boven. Hierdoor wordt niet alleen de capaciteit groter, maar ook de mogelijkheden voor een onvergetelijk feestje of partij. Bel, app of mail ons of gebruik het contactformulier op deze website.

Harré!
Harré is een lokale groet in Bolsward.