Harré Boven

Gezellig

Groepen en partijen

Harré groepen

Ga je binnenkort met een groep vrienden, familie, collega’s of sportclub uit eten in Friesland? Dan ga je natuurlijk niet alleen voor de culinaire beleving, want ook de gezelligheid moet dan een hoofdrol spelen. Bij Harré Tapas kun je met kleine groepen tot circa 12 personen uitstekend in ons restaurant Beneden genieten van een top avond. Hiervoor bieden we diverse mogelijkheden. Je kunt uiteraard kiezen voor één van de menu’s zoals we die aan alle gasten aanbieden. Maar we kunnen ook in overleg een menu op maat samenstellen voor jouw gezelschap. Mocht je meer willen weten over een menu op maat, neem dan even contact met ons op.

Harré Boven

Door de gezelligheid zal het wellicht niet altijd even rustig zijn aan tafel, en dat moet ook gewoon kunnen. Tot op zekere hoogte uiteraard. Voor grotere groepen hebben we dan ook ideale mogelijkheden in het restaurant Boven. Boven is ons restaurant voorzien van een eigen bar mét bediening. De gerechten komen via een lift rechtstreeks vanuit de keuken naar Boven. Er is plaats voor ruim 40 personen en is dus de ideale plek in Friesland voor een gezellige avond voor grote groepen en kleine feesten.

De mogelijkheden van Restaurant Boven

De mogelijkheden zijn zeer divers. Uiteraard kun je gewoon genieten van een avondje culinaire beleving zoals we dat Beneden ook doen. Maar we kunnen ook een unieke avond op maat voor je verzorgen. Zoals tapas in buffetvorm of juist zeer eigentijds als hapjes, theatraal, exclusief, etc. Dat kan ook met een vrije indeling van de ruimte, zodat iedereen lekker in beweging is. Vraag ons naar de mogelijkheden als je binnenkort een te gekke avond wilt beleven met jouw gezelschap vanaf circa 12 personen. Je ervaart hier hoe culinair en uitgaan samensmelten tot het perfecte avondje uit.

Harré Partijen

Voor een familiefeest, jubileum, receptie of bedrijfsfeestje is jouw huiskamer uiteraard te klein en zijn de meeste feestzalen in Friesland vaak te groot en daardoor niet gezellig. Harré Boven vangt de leegte tussen jouw huiskamer en zo’n feestzaal in 1 klap op. Boven is zeer geschikt voor kleine partijen tot circa 40 personen. Iedere partij wordt ‘op maat’ aangeboden. Alleen eten is mogelijk, maar ook met borrelen vooraf en na, tapas hapjes buffet, muziek, entertainment, … you name it! Ook kunnen we de volledige locatie aanbieden, zowel Beneden als Boven. Hierdoor wordt niet alleen de capaciteit groter, maar ook de mogelijkheden voor een onvergetelijk feestje of partij. Bel, app of mail ons of gebruik het contactformulier op deze website.