Nieuw: Keuzetapas


Nieuw: Keuzetapas

Harré tapas in bolsward breidt de menukaart uit

September 2019: Deze maand bestaat Harré Tapas in Bolsward 2 jaar. In die 2 jaren hebben we veel gasten blij mogen maken met onze verrassingsmenu’s. De recensies liegen er niet om… Op de verschillende recensiesites worden we gewaardeerd met gemiddelden van 9.1 tot maar liefst 9.4. Maar toch krijgen we buiten deze tevreden gasten nog altijd veel reacties van mensen die liever zelf de tapas willen kiezen. Daarnaast bieden de verrassingsmenu’s geen mogelijkheid als je gewoon even geen heel menu wilt eten maar alleen lekker een paar hapjes met een mooi wijntje of biertje erbij. En daar is nu na 2 jaar dan ook verandering in gekomen.

Zelf kiezen of menu van de chef?

Onze verrassingsmenu’s blijven gewoon één van onze specialiteiten, maar wij bieden onze gasten nu ook een kaart met zgn. “keuzetapas”. Ondertussen zijn we daar bij wijze van proef al mee begonnen en de reacties zijn zeer positief. Niet alleen de reacties trouwens, maar ook wij zelf zijn er superpositief over. Zowel voor de koks als voor de bediening is het een fijne afwisseling in de werkzaamheden.

Tapas en een wijntje of biertje?

Al met al heeft ons restaurant met deze uitbreiding van de tapas een flinke boost gekregen en is hiermee toegankelijker geworden voor een breder publiek. Dus… behoor jij ook tot die doelgroep die graag mag weten wat je krijgt voorgeschoteld, of wil je op z’n tijd wel eens gezellig met vrienden een lekker wijntje of biertje drinken met een paar mooie tapas erbij? Dan is Harré Tapas in Bolsward voortaan ook voor jou “the place to be”.

Tafel reserveren?

Ons tapasrestaurant is centraal gelegen in Friesland. Dicht bij de Afsluitdijk en Bolsward ligt direct aan de A7. Dus ben je onderweg naar je vakantiebestemming in Friesland of weer op weg terug naar huis, en je bent op zoek naar een restaurant? Dan is het een kleine moeite om afslag 17 of 18 te nemen en ons restaurant te bezoeken. Op doordeweekse dagen is reserveren niet altijd noodzakelijk maar op vrijdag en zaterdag zeker wel. Je kunt online reserveren of ons even bellen via 0634089803. U bent van harte welkom om te komen genieten van onze nieuwe keuze tapas of de verrassingsmenu’s van de chef.
Harré is een lokale groet in Bolsward! (hallo, hoi, tot ziens…)
Harré!

Categories