Nieuw: Keuzetapas


Nieuw: Keuzetapas

September 2019: Deze maand bestaat Harré Tapas in Bolsward 2 jaar. In die 2 jaren hebben we veel gasten blij mogen maken met onze verrassingsmenu’s. De recensies liegen er niet om… Op de verschillende recensiesites worden we gewaardeerd met gemiddelden van 9.1 tot maar liefst 9.4. Maar toch krijgen we buiten deze tevreden gasten nog altijd veel reacties van mensen die liever zelf de tapas willen kiezen. Daarnaast bieden de verrassingsmenu’s geen mogelijkheid als je gewoon even geen heel menu wilt eten maar alleen lekker een paar hapjes met een mooi wijntje of biertje erbij. En daar is nu na 2 jaar dan ook verandering in gekomen.

Onze verrassingsmenu’s blijven gewoon één van onze specialiteiten, maar wij bieden onze gasten nu ook een kaart met zgn. “keuzetapas”. Ondertussen zijn we daar bij wijze van proef al mee begonnen en de reacties zijn zeer positief. Niet alleen de reacties trouwens, maar ook wij zelf zijn er superpositief over. Zowel voor de koks als voor de bediening is het een fijne afwisseling in de werkzaamheden.

Al met al heeft ons Tapasrestaurant met deze uitbreiding een flinke boost gekregen en is hiermee toegankelijker geworden voor een breder publiek. Dus… behoor jij ook tot die doelgroep die graag mag weten wat je krijgt voorgeschoteld, of wil je op z’n tijd wel eens gezellig met vrienden een lekker wijntje of biertje drinken met een paar mooie tapas erbij? Dan is Harré Tapas in Bolsward voortaan ook voor jou “the place to be”.

Harré is een lokale groet in Bolsward! (hallo, hoi, tot ziens…)
Harré!

Categories