Reserveren

Reserveer online

een tafel

Reserveer een tafel bij Harré Tapas in Bolsward

Openingstijden vóór- en na 1 juni

Tot 1 juni zijn wij uitsluitend geopend voor bezorgen en afhalen op woensdag t/m zondag van 17.00 uur tot 20.00 uur.
Vanaf dinsdag 2 juni is ons restaurant weer als vanouds open van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur. Ook voor het afhalen en bezorgen gelden dan deze tijden.

Tafel reserveren

Je kunt hier online een tafel reserveren. Mocht jouw voorkeurstijd al bezet zijn terwijl een andere tijd voor jou niet mogelijk is, of lukt er iets niet met het online reserveren? Dan kun je ons hiervoor bellen of appen via 0634089803 of mailen via reserveren@harrebolsward.nl.

Hoe wij vanaf 1 juni omgaan met de nieuwe situatie in het restaurant

Wij respecteren de regels die zijn gesteld voor de restaurants. Tevens weten we dat onze gasten er aan toe zijn om een avondje ouderwets zorgeloos te genieten. Voor ons restaurant in Bolsward hebben we de juiste mix gemaakt tussen beiden: zowel de regels áls zorgeloos genieten krijgen onze volle aandacht.
Allereerst volgen we strikt de hygiëne-eisen zoals die zijn gesteld. Maar toch willen we u een avondje niet confronteren met lijnen op de vloer of schermen tussen de tafels. We hebben het aantal tafels en stoelen gehalveerd waardoor we de anderhalve meter regel kunnen hanteren. Ook voor het uitserveren van eten en drinken hebben we een gepaste oplossing. Door de beperking van het aantal plaatsen in ons restaurant is het zinvol om tijdig te reserveren.
Mocht u hier nog toch nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op.