Reserveren

Reserveer online

een tafel

Wij zijn wegens vakantie (in Friesland) gesloten t/m 3 oktober.
Reserveren voor een datum na 3 oktober kan hier online.

Reserveer een tafel bij Harré Tapas in Bolsward

Ons restaurant in Bolsward is open van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur.

Tafel reserveren

Je kunt hier online een tafel reserveren. Mocht jouw voorkeurstijd al bezet zijn terwijl een andere tijd voor jou niet mogelijk is, of lukt er iets niet met het online reserveren? Dan kun je ons hiervoor bellen of appen via 0634089803 of mailen via reserveren@harrebolsward.nl.

Hoe wij omgaan met de nieuwe situatie in het restaurant

Wij respecteren de regels die zijn gesteld voor de restaurants. Tevens weten we dat onze gasten er aan toe zijn om een avondje ouderwets zorgeloos te genieten. Voor ons restaurant in Bolsward hebben we de juiste mix gemaakt tussen beiden: zowel de regels áls zorgeloos genieten krijgen onze volle aandacht.
Allereerst volgen we de (hygiëne) eisen zoals die zijn gesteld. Maar toch willen we u een avondje niet confronteren met lijnen op de vloer of schermen tussen de tafels. We hebben het aantal tafels en stoelen geminderd en de opstelling van de tafels aangepast. Door de beperking van het aantal plaatsen in ons restaurant is het zinvol om tijdig te reserveren. Mocht u hier nog toch nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op.