Harré Tapas

Uit eten in

Bolsward

Bron: Stichting Bolswards Historie

Niet zomaar een tapasRestaurant

Harré Tapas in Bolsward is niet bepaald een standaard tapasrestaurant te noemen. Het woord Tapas heeft bij ons hoofdzakelijk betrekking op de wijze waarop we in ons restaurant de gerechten serveren. Onze menu’s bestaan uit heerlijke proeverijen, verdeeld over diverse gangen. Mooie eigentijdse gerechten waarbij we ons echter niet beperken tot een land van herkomst. Harré Tapas is dan ook een uniek restaurant in Friesland!

Wat kun je verwachten?

Onze werkwijze wijkt dus nogal af van andere restaurants in Friesland. Je kiest het menu en vertelt ons waar je allergisch voor bent of echt niet lust. Aan de hand van die informatie bereiden de koks een passend menu en gaan je zeker verrassen. Het culinaire deel van de beleving bestaat uit een proeverij van kleine gerechten met diverse gangen. Dit zijn zowel voorgerechten, amuses, hoofdgerechten als nagerechten. Allen met passie bereid en mooi gepresenteerd!  We beginnen altijd met een lekkere ‘starter’ om de eerste honger alvast te stillen en de sfeer te proeven.

Groepen en Partijen

Wil je met een vriendengroep, familie, collega’s e.d. bij ons eten, dan hebben we daar extra mogelijkheden voor. Maar onze locatie is ook zeer geschikt voor een verjaardag, personeelsfeest, jubileum, bruiloft, etc. Kijk hiervoor in de pagina Groepen en Partijen.

Harré!

Tapas visgang