Uit eten op eerste kerstdag


Uit eten op eerste kerstdag

Uit eten tijdens de kerst is altijd weer bijzonder. Bij Harré Tapas in Bolsward vinden we het belangrijk dat je kunt genieten van een kerstdiner in dezelfde sfeer en voor dezelfde prijs als altijd. In ons restaurant verrassen we je tijdens de kerst dus niet met aangepaste menu’s en hogere prijzen dan normaal.
Bij Harré zijn we eerste kerstdag open en tweede kerstdag gesloten. Op eerste kerstdag serveren we in ons restaurant een heerlijk 5-gangen Tapasmenu met verrassende gerechten zoals je dat van ons gewend bent. De kosten voor het 5-gangen menu zijn € 30,00 per persoon. Kijk voor meer info over de mogelijkheden en prijzen op de pagina’s “tapasmenu’s en “Keuzetapas”.

Lekker en gezellig uit eten

Uiteraard ligt bij ons de nadruk op lekker eten, mooie gerechten en verse ingrediënten. Maar ook de gezelligheid is een belangrijk onderdeel van ons concept. Het 4- gangen tapasdiner staat dan ook garant voor circa 2 1/2 uur culinaire gezelligheid. Voor de gasten met kinderen is het verstandig om op een iets vroeger tijdstip reserveren. De kids smullen overigens altijd lekker mee van alle hapjes die we in de menu’s aanbieden en tegen een gereduceerd tarief. De prijzen van Harré Kids vind je ook in de pagina “Tapasenu’s”.

Recensies van restaurants in Friesland

Mocht je nog geen restaurant in Friesland hebben gekozen voor eerste kerstdag, bekijk dan de recensies op website TheFork.nl. Harré Tapas behoort met een 9,3 voor de keuken en 9,3 voor de service tot de lekkerste restaurants van Friesland.

        Reserveren Harré Tapas Bolsward

Kerstdiner reserveren

Je kunt op eerste kerstdag een tafel in ons restaurant reserveren op een tijdstip wanneer jij met jouw gezelschap aan tafel wilt. Wacht niet te lang met reserveren,  want als er teveel gasten op dezelfde tijd aan tafel willen, dan moet je voor een andere aankomsttijd kiezen. Indien onze keuken rekening moet houden met allergieën, vegetarisch, e.d. dan verzoeken wij je dit bij de reservering te vermelden.

Reserveer hier een tafel voor eerste kerstdag

Harré!

Harré is een lokale groet in Bolsward.